CurlyGames - summer

The Great Game Journey Begins

Learn about programming concepts, design and code your very own game and hang out with other kids who love to create awesome things.

Aldre

11 and up

Lokasjon

Bergen

Pris

Kr 2800

opplevelse

Mye mer enn et kodekurs

Koding er mer enn bare å komplisert tekst på en skjerm - det er først og fremst et kreativt verktøy som kan brukes til å løse problemer.

Løs verdensproblemer

Fra forrurensing i havet til klimaproblemer - verden har mange problemer å løse. Vi tror at den yngre generasjonen har noe å bidra med.

I Sommer vil kommer vi til å lage spill som øker bevisstheten til folk flest om eksistensen av disse problemene.

Design, storytelling, og utvikling

Du har kanskje aldri tenkt på det før, men mange ting må klaffe for å kunne lage et spill. Det kreves ikke bare koding, spillmekanikk, eller spillets regler - det krever både kunst, design, storytelling og karakterutvikling.

Samarbeid

Elevene våre har frihet til å lane spillet sitt på egenhånd, man mange velger å danne lag og jobbe sammen. Vi oppfordrer til samarbeid og mener det lærer deg viktige ferdigheter - å formidler tanker og ideer til andre.

Programmering eller design

De to første dagene vil vi introdusere deg til både programmering og design.

Etter du har lært det grunnleggende kan du velge å fokusere på enten programmering eller design, slik at du kan bruke mesteparten av tiden din på det du liker best.

Programmering

Vi snur om på kodekurrikulumet

Koding har konsepter som ofte er sett på som vanskelige, og vanligvis kreves mye forberedelse å komme til i undervisning. Dette kan for eksempel objekter eller løkker. Nyttige konsepter, som nye kodere kan ha stor nytte av, og som faktisk ikke er så vanskelige som folk flest skal ha det til.

Vi begynner med de "vanskelige" konseptene, og så vet vi fra erfaring at de "letter" tingene faller på plass av seg selv. Å lære overordnede konsepter fra begynnelsen gir mer kreativ frihet til elevene.

Programmering med Phaser

Vi bruker et populært programmeringsspråk som heter JavaScript, og et spillutviklings-rammverk kalt Phaser som brukes av profesjonell idag.

Spill lagd med phaser:
CATS: Instant Fights
Jewels Blitz 3
Go Chicken Go! and many more.

Med Phaser kan du også lage spill for desktop.

Lær etter eget tempo

Vi er alle forskjellige. Vi har forskjellige interesser, liker forskjellige typer iskremer, og lærer i forskjellig tempo. Noen av oss lærer raskt, mens andre tar seg tid til å prosessere ny informasjon. Det har lite å gjøre med hvor smarte vi er, men mest med våre egne preferanser.

Vi mener barn bør få muligheten i å tilegne seg lærdom i eget tempo. Derfor har vi utviklet en metode som tillater oss å gjøre nettopp dette.

Det betyr lite om eleven aldri har kodet før, eller om han / hun har prøvd seg på det tidligere. Elevene kan lage et enkelt spill, eller prøve seg på å lage et som er tettpakket med ekstra egenskaper. Vi vil være der for å hjelpe og geleide

Lærere

Hils på instruktørene

Rafid Hoda

I started building my own games and websites when I was 10 years old and sold my first website at 14 years old.

I have a passion for education and learning and I spend my days working on how to make it easy, fun and engaging to learn new things.

I have taught hundreds of kids how to build their own games and websites.

Aleksander Malde

Jeg elsker å designe og utvikle produkter som ser bra ut og som har ekte nyttigverdi for mennesker som deg og meg.

Mine største intersser ligger i utdanning og læring, og jeg bruker mye av tiden min til å komme opp med nye og spennende måter for elever å tilegne seg lærdom og forstå ting på et dypt nivå.

Mangt et barn, og tenåring, har blitt utdannet i håndverket som er spillutvikling under mitt regime... Jeg har lært mange barn å kode kule greier!

Anmeldelser

Les våre anmeldelser

"One thing I REEAALLYYYYY enjoy is that I can now try to code on my own, the teachers were VEEEEEEERYYYYY clear. I think I now may make my Videogame Of Dreams!"

"I've only been to a few programming courses before this one and they were all mediocre, but this one was well planned, had good teachers and was a very positive experience."

Ofte Stilte Spørsmål

Hvilket språk vil kurset bli holdt på?

Alle lærerne våre er flytende i både engelsk og norsk. Elevene kan snakke med læreren på det språket som føles mest komfortabelt. Kursene er normalt sett holdt på norsk, men vi gjør et unntak hvis noen elever bare snakker engelsk. Kontakt oss hvis du er bekymret for dette.

Må du ha programmert før du startet på dette kurset?

Niks, vi starter fra null. Ingen tidligere erfaring i programmering er nødvendig.

Hvor mange elever vil det være i hver klasse?

Vi har et maksimum på 12 elever pr klasse. Dette er for å forsikre at alle elevene får den oppmerksomheten de fortjener.

Hva må eleven ha med seg?

Alle eleven må ha med seg sin egen laptop og hodetelefoner. Oprativsystemet kan være Windows, linux, eller Chrome OS. Ikke glem å ta med lader! :)

Kan jeg spørre deg om noe annet jeg lurer på?

Ja, selvfølgelig. Trykk på knappen nedenfor for å chatte med oss. Vi svarer vansligvis i løpet av noen sekunder...

@Innovasjonshub UiB

Christies gate 20, 5007 Bergen

Kjapp oppsummering

Hovedkurset

The Great Game Journey Begins

Pris

NOK 2800

Aldre

11 and up

By

Bergen

Lokasjon

Innovasjonshub UiB
Christies gate 20, 5007 Bergen

Tidspunkt

13:00 - 16:00
Mandag - Fredag

Varighet

3 timer pr dag
15 timer totalt

Klar til å bli med?

Velg en dato som passer