Gi liv til din fantasi

CurlyBrackets lærer barn og unge om programmering, teknologi, design og fortellerkunst gjennom å bygge fantastiske prosjekter.

Rå sommertilbud

We have a very special summer offer we're running until the 1st of August.

You can attend our summer courses for just 1499,-. That means you save almost 50%.

Men vær rask! Vi har begrensede plasser.

Hva er CurlyBrackets

CurlyBrackets er det beste stedet for barn og unge for å lære om programmering, design og entreprenørskap gjennom å lage sine egne spill og nettsider. Vi tilbyr kurs etter skoletid og ferieleirer for barn fra 11 til 19 år.

Hovedkvarter i Oslo og Bergen

Hva sier foreldrene?

Anne Romslo
Min sønn, som nå er 13 år, er veldig glad for å være med på etterskolekuret til CurlyBrackets. Han lærer mye og kommer alltid hjem med et smil rund munnen. Både lærerne og de andre elevene er supre, sier han. Jeg mener at han tilegner seg viktige ferdigheter som vil bli fordelsaktige for ham i fremtiden, og at han samtidig har det gøy med det akkurat nå. Det virker som om CurlyBrackets fremgangsmåte hvor han fokuserer på spillutvikling er engasjerende og virkelig gnisterer interessen for programmering. Jeg er veldig fornøyd med dette kurset.
Knut Hørthe
Jeg meldte på min 13 år gamle sønn på hos CurlyBrackets. Vi er veldig fornøyde med kurset, og sønnen vår gleder seg til hver eneste leksjon. Jeg anbefaler CurlyBrackets til alle som ikke planlegger å bli med på det norske landslaget med det første.